Oyun REYNATIS Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Aktiflik Süresi
3g 8s 33dk
REYNATIS-pc-free-download.jpg

Dünyanızı özgürleştirin

REYNATIS, gerçekçi bir modern Tokyo Shibuya’sında farklı bakış açılarına sahip iki kişinin idealleri uğruna savaştığı tam teşekküllü, aksiyon dolu bir büyülü RPG’dir.

■Dünya/Hikaye
Yıl 2024. Tokyo’nun Shibuya kentinde, Suçlu Büyü Tepki Yasası vatandaşların gece dışarı çıkmasını yasaklayan bir emir yayınladı. Ancak, bu emir kısa sürede göz ardı edildi ve çok az kişi bunu uyguladı.

Marin Kirizumi, büyüsü yüzünden başkaları tarafından ezilerek büyüyen bir büyücüdür. “En güçlü olursan, özgür kalacaksın.” Babasının bıraktığı bu sözleri takiben, gece Shibuya’ya varır.

Sari Nishijima büyüsünü keşfettiğinde, düzeni sağlamak için güçlerini kullanmaya karar verir. Shibuya’yı tehlikeli ideallere sahip güçlerden ve insanları canavara dönüştüren yasadışı uyuşturuculardan korumak için kendi adalet duygusunu takip eder.

Kurtuluş arayan Marin. Büyücülerin baskısını adalet olarak gören Sari. REYNATIS’in hikayesi, ikisinin kültürlerin ve fikirlerin karıştığı bir yer olan Shibuya’da tanışmasıyla başlar.
■Savaş
Bastırılmış ve Özgürleştirilmiş durumları doğru şekilde kullanarak, herkes gösteriyi durduran eylemleri kolayca gerçekleştirebilir.

Bastırılmış Mod’da, saldıramazsınız ancak tek bir düğmeye basarak herhangi bir düşman saldırısından kaçınabilirsiniz.

Özgürleştirilmiş Mod’da, saldırılarınızla tüm gücünüzü kullanabilirsiniz ancak savunma yapamazsınız, bu nedenle zamanlama önemlidir.

Oyuncular, savaşın ortasında anında üç farklı karakter arasında geçiş yapabilir. Her karakterin kendine özgü yetenekleri vardır. Üstünlük sağlamak için karakterlerinizi duruma göre seçin!

Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-4460 or above, AMD FX-6300 or above
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (2GB) / AMD Radeon R7 260x (2GB) or above
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10/11
İşlemci: Intel Core i7-3770 or above, AMD FX-9590 or above