Oyun Mechabellum Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Aktiflik Süresi
3g 8s 35dk
Mechabellum-pc-free-download.jpg

Mechabellum, ileriyi düşünmenin ve stratejinizi uyarlamanın size zafer kazandıracağı ödüllendirici bir taktik savaş oyunudur.

İnsan veya yapay zeka rakiplerine karşı savaşta mekanize ordunuzu yönetin. Birliklerinizi ve yeteneklerinizi özelleştirin, bunları savaş alanına stratejik olarak yerleştirin ve düşmanlarınızı yok etmelerini izleyin. Çevik Wasp hafif uçağından devasa, alev kullanan Vulcan’a kadar çok sayıda benzersiz birimin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenin.

Yıkıcı güçlerini en üst düzeye çıkarmak için bunları ve yeteneklerini savaşlardan önce ve savaş sırasında özelleştirin. Düşmanınızı tahmin edin ve mech’lerinizi savaş alanına stratejik olarak yerleştirin. Savaş ilerledikçe mükemmel birim kombinasyonunu, yüklemeyi ve konumlandırmayı seçerek rakibinizin hareketlerine karşı koyun.

Mükemmel yerleştirilmiş hava saldırısını çağırarak kaybedilen bir savaşı zafere dönüştürün veya düşmanınızın ordusunun ortasına bir sürüngen bot sürüsü çağırarak kaos yaratın.

Savaş makinelerinin devasa orduları arasındaki savaşlar gözlerinizin önünde gelişirken şarapnel, yangın bombaları ve devasa lazerlerin havayı kesmesini izleyin ve yıkımın ölçeğinin her turda arttığını görün.

PvP savaşında oyunculara meydan okumadan önce gelişmiş yapay zekaya karşı savaşın. Gerçek oyuncularla karşılaşmanın baskısı olmadan farklı birim kombinasyonlarını ve yeteneklerini deneyin.

Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi *: Windows XP and above (64 bits)
İşlemci: Intel, AMD 2 cores CPU at 2Ghz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon™ HD 7730, NVIDIA GeForce® GT 640
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi *: Windows 7 and above (64 bits)
İşlemci: Intel, AMD 4 cores CPU at 3Ghz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon™ R9 290, NVIDIA GeForce® GTX 970
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Ekli dosyalar

• Mechabellum-RUNE_Dr.YoNeTMeN-(efsanekurt.com).torrent
    68.4 KB · Görüntüleme: 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri