- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 35dk
-
-
- Konu Yazar

INJUSTICE 2’de en sevdiğin DC efsanelerinden müthiş bir versiyon oluştur ve onları güçlendir.
•HER SAVAŞ SENİ TANIMLAR: Her maç sonunda, ekibini donatmak, kişiselleştirmek ve geliştirmek için eşyalar kazanacaksın.
•YENİ BİR TEHDİT DOĞUYOR: Dünyanın varlığını riske atacak yeni bir tehdit yaklaşırken, Injustice’in bıraktığı yerden devam eden Batman, Superman’in rejimine karşı mücadele veriyor.
•DC’NİN EN İYİLERİ: Gelmiş geçmiş en büyük DC Evreni ekibinden seçimini yap ve simgeleşmiş yerlerde destansı savaşlara katıl.
•NETHERREALM TARAFINDAN YAPILDI: En çok satan ve eleştirmenlerce beğenilen MORTAL KOMBAT serisinin geliştiricileri.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 / Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 670 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 / AMD® Radeon™ HD 7950 or AMD® Radeon™ R9 270
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 52 GB kullanılabilir alan
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 / Windows 10
İşlemci: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz / AMD FX-6300, 3.5 GHz or AMD Ryzen™ 5 1400, 3.2 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 780 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1060-6GB / AMD® Radeon™ R9 290 or RX 570
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan