Oyun Immortals of Aveum Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Aktiflik Süresi
3g 8s 33dk
Immortals-of-Aveum-pc-free-download.jpg

SAVAŞ BÜYÜCÜSÜ OLUN
Lucium’un şampiyon koruyucuları olan Ölümsüzler Tarikatı’na katılın ve seçkin bir Triarch Magnus olan Jak olun. Ölümcül bir beceriyle büyüleri serbest bırakın ve FPS geleneklerine meydan okuyan bir oyunda düşman lejyonlarını yok edin.

SİHRİNİZDE USTALAŞIN
Öğrenmesi kolay, ustalaşması tatmin edici, hızlı, akıcı, birinci şahıs, büyü tabanlı dövüşü deneyimleyin. Immortals of Aveum’da büyü hem saldırının hem de savunmanın merkezinde yer alır. Büyünün üç gücünden de yaratıcı bir şekilde yararlanın ve zincirleme saldırılar ve iyi zamanlanmış karşı saldırılar için ödüllendirilin.

BÜYÜ CEPHANELİĞİNİZİ SERBEST BIRAKIN
25’ten fazla Büyünün ve 80 Yeteneğin kilidini açın ve yükseltin. Yüzlerce büyülü teçhizat parçasını keşfedin, yükseltin ve üretin. Ardından oyun tarzınızı büyünün üç gücüyle birleştirin ve Aveum’un en güçlü Triarch Magnus’u olun.

UÇURUMUN KENARINDAKİ BİR DÜNYAYI KURTARIN
Beklenmedik Jak, büyünün kontrolü konusunda Lucium ve Rasharn arasında bitmek bilmeyen bir mücadele olan Everwar’a sürüklenir. Jak ve Lucium’un seçkin Ölümsüzleri, eğer geleceğini kurtarma umudu varsa, Aveum’un geçmişindeki gizemleri ortaya çıkarmak için yarışmak zorundadır.

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Win 10 (64 bit) or later (Win 11 recommended for Intel 12th and 13th gen CPUs)
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Intel Core i7-8700K
Bellek: 16(Dual-channel) GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 (8GB) NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB)
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: These specs allow for the game to be played in 1080p/30fps

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Win 10 (64 bit) or later (Win 11 recommended for Intel 12th and 13th gen CPUs)
İşlemci: Intel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5700X
Bellek: 16(Dual-channel) GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti (VRAM 12 GB) / AMD Radeon RX 6800XT (VRAM 16 GB)
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: These specs allow for the game to be played in 1440p/30fps.

Ekli dosyalar

• Immortals.of.Aveum.Deluxe.Edition.v220.430_Dr.YoNeTMeN-(efsanekurt.com).torrent
    334 KB · Görüntüleme: 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri