- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 33dk
-
-
- Konu Yazar

Hikaye, ilk bölümdeki olaylardan ve De Sardet’in maceralarından üç yıl önce başlıyor.
Bu sefer, adasından zorla alınarak sömürgecilerin ana vatanı olan Gacane kıtasına götürülen bir Teer Fradee yerlisi rolünü üstleniyorsun. Savaşlarla, Malichor salgınıyla ve farklı grupların siyasi entrikalarıyla harap olmuş bu kadim kıtada özgürlüğünü yeniden kazanıp kaderini kendin yazmalısın. Yolculuğun sırasında karşılaştığın müttefiklerden aldığın yardımların yanı sıra diplomasi, kurnazlık veya dövüş gibi yöntemler kullanarak, tek bir adamın hem kıtanın hem de adanın sonunu getirebilecek fetih tutkusuna dur demek senin elinde.
GreedFall’un benzersiz dünyasına geri dön ve bu kez kadim kıtayı keşfet! Bridge Alliance’ın yıldızlı şehri Olima’dan Uxantis kıyılarına kadar yepyeni yerlerde gez ve bu kadim toprakların sırlarını açığa çıkar. Bu halkların kontrolünü elinde tutan gruplarla tanış, onların tehlikeli entrikaları ve komploları arasında yolunu bul.
Kendi karakterini oluştur ve ekibine katılacak müttefikler bul. Onların görevlerine yardım et, sırlarını açığa çıkar, arkadaşları, rakipleri ve hatta sevgilileri ol. Müttefiklerini istediğin eşyalarla donatabilir ve onları dövüş sırasında kontrol edebilirsin.
Aldığın her kararın kendi serüvenine etki ettiği; diplomasinin, manipülasyonun, gizlice sızmanın ve güç kullanımının, amaçlarına ulaşabilmek için geçerli yollar olduğu bu derin rol yapma oyunu deneyimine kendini kaptır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060, 6GB or AMD Radeon RX 5500 XT, 8GB