- Aktiflik Süresi
- 3g 9s 49dk
-
-
- Konu Yazar

Ödüllü masa oyunu Dune: Imperium’da Arrakis’in tehlikeli manzaralarında gezinirken strateji ve entrikanın en üst düzey karışımını deneyimleyin !
Çevrimiçi olarak, yapay zeka ile yerel olarak veya zorlu Hagal Hanesi’ne karşı savaşın.
Bir lider olarak hünerinizi sergileyen Başarılar kazanın. Zekanızı ve kurnazlığınızı sınayacak bir düzineden fazla Mücadeleye katılın.
Hiçbir oyunun aynı olmadığı dönüşümlü Çatışma Modunda rozetler için yarışın!
Arrakis. Kumdan tepe. Çöl Gezegeni. Bayrağınızı önünüzdeki uçsuz bucaksız çorak arazinin üzerine kaldırın.
Landsraad’ın Büyük Haneleri güçlerini ve casuslarını yönetirken kimi etkileyeceksiniz ve kime ihanet edeceksiniz? Zalim bir İmparator. Gizli Bene Gesserit. Kurnaz Spacing Loncası. Derin Çölün vahşi Fremenleri. İmparatorluğun gücü sizin olabilir ancak bunu talep etmenin tek yolu savaş değildir.
Dune: Imperium, İmparatorluğun kaderinin sizin kararlarınıza bağlı olduğu, son derece tematik yeni bir strateji oyununda deste oluşturma ve işçi yerleştirmeyi harmanlıyor.
Siyasi müttefikler mi arayacaksınız yoksa askeri güce mi güveneceksiniz? Ekonomik güç mü yoksa ince entrikalar mı? Bir konsey koltuğu mu… yoksa bilenmiş bir bıçak mı? Kartlar dağıtılır. Seçim senin. İmparatorluk bekliyor. Dune: Imperium’da
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MINIMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit version only)
İşlemci: Intel Core i5-2400 or AMD Ryzen 3 2200G
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 2000 graphics or Vega 8 graphics
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 or better (64bit version only)
İşlemci: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) or ATI Radeon HD 4850 (512 MB) or better
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Graphics card with DX11 or OpenGL 3.x capabilities
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan